Boyd Hoek SMMB Masterclass Review – Betrouwbaar of niet?

Na het volgen van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek heb je de skills om een Social Media Marketing Bureau te beginnen. Dat is een bedrijf dat voor andere bedrijven (jouw klanten) leads genereert via social media. Dat gaat met behulp van advertenties op Facebook en Instagram. Via een funnel, een denkbeeldige trechter, worden bezoekers via een aantal logische stappen getriggerd om aankopen te doen. Dat zorgt bij jouw klanten voor flinke omzetten. Dat is de reden waarom SMMB flinke tarieven voor hun activiteiten kunnen rekenen. In de SMMB Masterclass leer je hoe je je eigen SMMB kunt opzetten.

N

Goede uitleg

N

Volledige Masterclass

N

Duidelijke content

N

Theorie en praktijk

N

Populair

N

Bonusmateriaal

Wil jij online je geld verdienen?

Boyd Hoek, wie is dat?

Boyd Hoek heeft zijn leeftijd niet mee. Hij is pas begin twintig en wordt door sommige beschouwd als een tiener met wat teveel geloof in zichzelf. Boyd Hoek verdient echter al jaren flink geld met zijn eigen SMMB, dus hij weet wel wat hij doet. Door zijn kennis te delen heeft hij inmiddels veel aanhangers gekregen. De SMMB Masterclass is niet goedkoop, maar toch hebben al vele honderden mensen deze SMMB Masterclass al gevolgd. Kennelijk spreekt de inhoud en de opzet van de SMMB Masterclass een grote groep vooral jongere ondernemers bijzonder aan. Vandaar deze SMMB Masterclass review.

Lucratief verdienmodel

Het verdienmodel dat in de SMMB Masterclass wordt behandeld lonkt naar potentiële ondernemers. Het is zonder meer mogelijk om al na korte tijd per klant 1000 – 2000 euro te verdienen. Per maand, elke maand weer. Dat komt doordat de advertenties die je maakt hun werk voor een lange tijd blijven doen. Jouw klant blijft dus continu goed verdienen aan het werk dat je hebt gedaan. Boyd Hoek verdient met zijn SMMB maandelijks ruim 10.000 euro. Hij kan dus goed leven van zijn bedrijf, maar wil zijn kennis delen. Ook dat is zakelijk een goede zet, want aan de SMMB Masterclass verdient hij minstens zoveel als met zijn SMMB.

Wil jij online je geld verdienen?

In je eigen tempo door de SMMB Masterclass

De SMMB masterclass Boyd Hoek is opgezet om hem in zes weken te volgen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je wilt kun je de SMBB Masterclass ook in drie weken voltooien. Maar je mag er ook drie maanden over doen. Het wordt wel aanbevolen om er een beetje continuïteit in te houden, want anders bestaat het risico dat je de draad kwijt raakt. Te snel is echter ook niet handig, want dan kun je het geleerde niet voldoende laten doordringen tot jezelf en loop je de kans vast te lopen. Speciaal voor deze SMMB Masterclass review lopen we de inhoud week voor week door.

De basis leg je in week 1

In de eerste week doet Boyd Hoek er alles aan om de motivatie te prikkelen. Inhoudelijk bestaat die eerste week uit het uitleggen wat er in de volgende weken allemaal wordt gedaan. In deze eerste week van de SMMB Masterclass wordt het businessmodel besproken dat tijdens de training wordt gebruikt. Boyd Hoek doet aan verwachtingsmanagement door uitgebreid uit te leggen wat je van dat businessmodel mag verwachten. Daarnaast houd hij een introductie over de manier waarop de markt werkt. Deze eerste week hoef je nog niet zoveel tijd in de SMMB Masterclass te steken.

Week 2: Naar resultaat toewerken

De deelnemers aan de SMMB Masterclass moeten in de tweede week vol aan de bak. Er is ongeveer vijf uur aan video dat je moet bekijken. Daarin wordt erg veel informatie gegeven. Het gaat onder anderen over het opzetten van de advertenties, van de funnels en over het automatiseren van taken. Prettig is dat tijdens de SMMB Masterclass gebruik wordt gemaakt van concrete voorbeelden. Boyd bespreekt onder anderen marketingconcepten voor de fitness industrie, tandartsen en restaurants. Misschien is dat niet de branche die jij na de SMMB Masterclass wilt bedienen, maar je krijgt wel een goed inzicht in hoe je in de praktijk aan de slag kunt gaan.

Op zoek naar klanten in week 3

Als deelnemer aan de SMMB Masterclass ga je in week 3 zelf aan de slag. Boyd Hoek legt in twee video’s uit welke strategieën je kunt toepassen om klanten te vinden. Een manier die hij zelf toepast is het opbellen van potentiële klanten. Dat is misschien eng, maar een essentieel onderdeel van een SMMB Masterclass. Boyd Hoek heeft een goede methode ontwikkeld, waardoor je relatief gemakkelijk een meeting met zo’n klant krijgt. Er wordt ook aandacht besteed aan zo’n eerste salesmeeting. Door te zorgen voor een sfeer van wederzijds vertrouwen en inspiratie vertrek jij bij die klant met een getekend contract op zak.

Next Level in week 5 en 6

Boyd Hoek gaat er in de SMMB Masterclass automatisch van uit dat het goed gaat met je bedrijf. Je krijgt het werk beter in je vingers en begint de manier waarop de markt werkt door te krijgen. Het aantal klanten groeit en het wordt daarom al snel tijd om de systemen en processen zo aan te passen dat je bedrijf optimaal gaat functioneren. Automatiseren van de facturatie wordt op den duur een must om de administratieve lasten te beperken. In deze laatste fase van de SMMB Masterclass wordt ook veel aandacht besteed aan de zorg voor de klant. Daar ligt namelijk wel een potentieel gevaar.

Zodra je bedrijf goed gaat draaien krijg je de neiging om niet alle klanten dat ‘speciale gevoel’ te geven. Ze krijgen niet de aandacht die je aan je eerste klanten gaf. Daarmee loop je het risico dat de nieuwe klanten binnen de kortste keren weer vertrekken. Boyd Hoek heeft de visie dat je altijd moet zorgen voor een meer dan voortreffelijke opvolging en goede nazorg. Dat leidt tot een klantenbinding die dermate goed is dat die klant nooit meer naar een andere dienstverlener wil. Als het eenmaal zo ver is heb je alle vrijheid om de tarieven te verhogen, want die klant blijft toch wel bij jou.

Wil jij online je geld verdienen?

SMMB Masterclass heeft veel extra’s

De SMMB Masterclass bestaat uit ruim vijftien uur aan inspirerend videomateriaal. Maar je krijgt er als bonus ook veel praktische tools bij. Een voorbeeld daarvan is een set complete funnels, advertenties en contracten. Met wat kleine aanpassingen kun je die één op één toepassen in je eigen bedrijf. De salesgesprekken in de SMMB Masterclass verlopen volgens een vast script, dat is ontwikkeld voor het beste resultaat. Als je graag met dergelijke scripts wilt werken kun je de scripts van Boyd Hoek gebruiken. Als je wat meer ervaring krijgt in het voeren van deze salesgesprekken krijg je vanzelf voldoende ervaring om te improviseren.

Als deelnemer van de SMMB Masterclass krijg je ook toegang tot de besloten community van Boyd Hoek op Facebook. Daar kun je vragen stellen en antwoord krijgen van de andere cursisten van de SMMB Masterclass. Boyd Hoek is zelf minimaal één keer per dag in de community te vinden. Als je echt met hem in contact wilt komen kan dat via de Live Q&A calls. Behalve zelf vragen stellen kun je ook meeluisteren naar vragen van anderen. Dat is soms erg leerzaam, maar ook heel amusant.

Pluspunten van de SMMB Masterclass

Als slot van deze SMMB Masterclass review zetten we de plussen en minnen van de Masterclass voor je op een rij. Ten eerste is dat het resultaat, want dat mag er zijn. Een voorwaarde is dat je bereid moet zijn om veel in jezelf en je bedrijf te investeren wat betreft tijd en geld. Maar als je dat doet en de richtlijnen uit de SMMB Masterclass ter harte neemt zit je echt op een goudmijn. Dat verklaart waarschijnlijk ook waarom de community zo sterk aan het groeien is. Steeds meer mensen zien de mogelijkheden, doen de masterclass en zetten zich in om van elkaar en anderen te leren.

De SMMB Masterclass zelf heeft een logische opbouw. Het is prettig dat je de lessen in je eigen tempo kunt doen. De lessen die je krijgt zijn niet alleen nuttig voor een SMMB. Je hebt er ook iets aan in andere posities. Het leren voeren van cold calls en sales gesprekken zijn namelijk altijd erg handig. Uit de SMMB Masterclass ervaringen van deelnemers blijkt dat zij bijzonder onder de indruk zijn van de grote hoeveelheid informatie. Die wordt voortdurend geüpdatet. Als je nog aanvullende vragen hebt is het team dat achter Boyd Hoek staat altijd bereid om je te helpen.

Is de SMMB Masterclass Boyd Hoek rendabel?

Door sommige startende ondernemers wordt het als een bezwaar gezien dat ze na het starten van hun bedrijf tijdens de SMMB Masterclass niet meteen een continue stroom hoge inkomsten hebben. Dat zal pas na een aantal jaren het geval zijn. Voor een constant hoog inkomen moet je een bestand opbouwen met trouwe klanten. Totdat je dat hebt gedaan blijft het noodzakelijk dat je veel tijd steekt in acquisitie. Desondanks is de SMMB Masterclass de investering meer dan waard. Deelname aan de SMMB Masterclass kost weliswaar een kleine 1.000 euro, maar daar krijg je voor 10.000 euro aan materiaal en ondersteuning voor terug. Als jij dit verdienmodel ziet zitten, moet je er zeker mee aan de slag gaan.

Wil jij online je geld verdienen?