Jacko Meijaard Affiliate Marketing Revolutie Review - Betrouwbaar of niet?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online training, ontwikkeld door Jacko Meijaard, om te leren hoe je geld kunt verdienen via het internet. In deze Affiliate Marketing Revolutie review kun je lezen wat deze training inhoudt, wat de Affiliate Marketing Revolutie ervaringen zijn en voor wie deze training interessant is. Jacko Meijaard is een ondernemer en eigenaar van het bedrijf Meijaard Media. Hij heeft een groot aantal affiliate marketing websites, maar is vooral bekend van de site internetsuccesgids.nl. Die gebruikt hij om interessante informatie te posten over hoe je succesvol kunt zijn op internet. Je vindt er een forum en een soundcloud kanaal over internet marketing.

N

Goede uitleg

N

Volledige Cursus

N

Duidelijke content

N

Theorie en praktijk

N

Populair

N

Bonusmateriaal

Wil jij online je geld verdienen?

Affiliate Marketing, wat is dat?

Internet marketing is een vakgebied dat in de afgelopen decennia snel is ontwikkeld. Affiliate marketing wil zeggen dat een bedrijf jou betaalt als mensen via jouw website bij dat bedrijf een product aanschaffen of een dienst afnemen. Door middel van cookies wordt bijgehouden op welke manier een klant bij een product of dienst terecht is gekomen. Als dat via jouw website is gebeurd krijg je daar een commissie voor. Denk niet dat je met affiliate marketing snel rijk wordt. De commissies zijn niet hoog en de opbrengst van een website blijft vaak beperkt tot enkele tientjes per week.

Een Revolutie in affiliate marketing?

Deze review gaat over de Affiliate Marketing Revolutie. Wat is dat dan? De Affiliate Marketing Revolutie is een term die bedacht is door Jacko Meijaard. De toevoeging ‘revolutie’ slaat er ongetwijfeld op dat hij ernaar streeft om iedereen zijn eigen affiliate marketing website op te laten zetten, zodat er een ware revolutie ontstaat in de manier waarop geld kan worden verdiend. Vandaar de naam Affiliate Marketing Revolutie. Die is perfect gekozen voor de cursus die hij heeft ontwikkeld. Dat blijkt wel, want in de media wordt veel aandacht aan deze Affiliate Marketing Revolutie besteed.

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie

De online video training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van geld via het internet. Een vooropleiding of voorkennis is niet nodig. De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit een flink aantal onderdelen: modules, blokken met instructies, inspiratiemateriaal en motivatievideo’s. Er wordt veel praktische informatie gegeven, zoals een stap-voor-stap uitleg hoe je een website moet opzetten en hoe je ervoor kunt zorgen dat er goede teksten op je site komen te staan. Het materiaal in de Affiliate Marketing Revolutie is met 69 video’s zeer omvangrijk, en dat wordt nog steeds uitgebreid.

Wil jij online je geld verdienen?

De onderwerpen van de modules

De Affiliate Marketing Revolutie is op een prettige en overzichtelijke manier verdeeld over de zeven modules. Deze Affiliate Marketing Revolutie review bestaat uit een kort overzicht gegeven wat je in elke module kunt leren. Er wordt bij de Affiliate Marketing Revolutie uitgegaan van een affiliate website in WordPress op basis van het website thema Marketheme. Je kunt uiteraard ook voor een ander thema kiezen, maar voor de training is het handig als je voor Marketheme kiest. In de training wordt het afrekensysteem Pay Pro aangeraden door Jacko Meijaard. We gaan nu wat dieper in op de inhoud van de modules.

Het begin van affiliate marketing in module 1

De eerste module van de Affiliate Marketing Revolutie start met een introductie van affiliate marketing. Jacko Meijaard laat een groot aantal softwareprogramma’s de revue passeren die je daarvoor kunt gebruiken. Ook krijg je een introductie van de netwerken die daarvoor hert meest geschikt zijn. Meer praktisch is de uitleg van het registreren van een domeinnaam en het selecteren van de producten die je op je website wilt aanbieden.

De website vormgeven in module 2

Het inrichten van de website in de Affiliate Marketing Revolutie staat centraal in module 2. Je leert hoe je een homepage kunt maken, op welke manier je een blog kunt inrichten en hoe je een logo kunt gebruiken. Let wel, dit is allemaal gebaseerd op het Marketheme thema. Als je voor een ander thema hebt gekozen kunnen sommige dingen net iets anders gaan. Een leuk onderdeel uit deze module is het maken van klikbare titels. Dat is superbelangrijk, want daarmee laat je bezoekers doorklikken. Een hoge conversie is namelijk super belangrijk bij een affiliate marketing website. Jacko Meijaard heeft hier ruim voldoende theoretische achtergrondinformatie bij.

De ranking in Google in module 3

Het succes van je website hangt af van de ranking die je bij Google hebt. Met een hogere ranking sta je hoger in de zoekresultaten. Dat kun je voor elkaar krijgen door middel van zoekmachineoptimalisatie. Jacko Meijaard legt uit op welke manier je de juiste zoekwoorden kunt kiezen en op welke manier je een blog moet schrijven om hoog te scoren in Google. Voor degenen die dat moeilijk vinden worden tips gegeven hoe je het schrijven van teksten kunt uitbesteden. Een ander belangrijk onderwerp in deze module van de Affiliate Marketing Revolutie is het belang van afbeeldingen op je website.

Module 4: de website gaat online

In module 4 wordt wellicht de belangrijkste stap in de Affiliate Marketing Revolutie gezet, want de website gaat online. Zodra dat is gebeurd ben je gestart met je onderneming en kun je beginnen met geld verdienen. Overigens moet je niet verwachten dat het geld meteen zal binnenstromen. Vaak duurt het wel een aantal weken of zelfs maanden voordat je je eerste commissie ontvangt. Module 4 van de Affiliate Marketing Revolutie is de kortste van de zeven.

De prestaties van je website analyseren in module 5

Je website staat een aantal weken online, maar hoe presteert die eigenlijk? Hoe staat het bijvoorbeeld met de plek in de zoekresultaten. Jacco Meijaard legt uit hoe je daar met twee gratis tools van Google achter kunt komen. De eerste is Google Analytics en de andere is Google Search Console. Er wordt uitgelegd hoe je deze diensten moet installeren en hoe je ze moet gebruiken. Als je het goed doet krijg je daar bijzonder waardevolle informatie uit, op basis waarvan je je website aanzienlijk kunt verbeteren. Verschillende cursisten zien deze module als één van de meest waardevolle uit de Affiliate Marketing Revolutie.

Module 6: Op weg naar voltooiing

Bij een website zijn er altijd dingen die beter kunnen. Daar schuilt ook een gevaar in. Want als je te lang blijft dralen over de manieren waarop je de website nog weer beter kunt maken loop je het risico te verzanden. Jacco Meijaard geeft aan dat het op een gegeven moment noodzakelijk is om de volgende stap te zetten. In deze module van de Affiliate Marketing Revolutie leer je ook een aantal concrete dingen, zoals het maken van Call to Action buttons, toevoegen van categorieën en het gebruik van broodkruimels.

Afronding en onderhoud van je website

Een onderdeel dat bij sommige andere trainingen nog weleens wordt vergeten is de afronding van de website. Je werk is voltooid en je kunt beginnen met het verdienen van geld. Maar hoe houd je je website actueel. In deze laatste module van de Affiliate Marketing Revolutie wordt daar wat dieper op ingegaan. Je leert onder anderen waar je op moet letten bij het maken van nieuwe berichten. Ook andere onderdelen om je website te beheren komen in deze module aan de orde.

Wil jij online je geld verdienen?

E-mailmarketing als onderdeel van de Affiliate Marketing Revolutie

Het opzetten en inrichten van een website is de belangrijkste stap voor affiliate marketing, maar het is zeker niet de enige. Het is bekend dat een bezoeker, die eenmaal op je website is geweest, daar in de toekomst vrijwel nooit weer naartoe gaat. Met e-mailmarketing is het mogelijk om daar wat aan te doen. Op je website moet je proberen het e-mailadres van he bezoekers te krijgen. Dan kun je hen via gerichte e-mailacties opnieuw naar je website leiden. E-mailmarketing is behoorlijk effectief. Je kunt het aantal commissies dat je op die manier krijgt aanzienlijk vergroten.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is bij uitstek geschikt voor iedereen die het leuk vindt om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Het is een gemakkelijke en leuke manier om iets extra’s te verdienen, maar dan moet je wel bereid zijn om wat tijd in je website te stoppen. Doorzettingsvermogen is ook essentieel. De Affiliate Marketing Revolutie is niet geschikt als je een volledig salaris wilt kunnen verdienen. Dat wordt ook wel duidelijk gemaakt als je deze Affiliate Marketing Revolutie review leest. Affiliate marketing is dus vooral leuk als bijverdienste.

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een duidelijke en evenwichtig opgezette training. Er wordt veel concrete en praktische informatie gegeven, waarmee je meteen aan de slag kunt. Doordat er wordt gewerkt met trainingsmateriaal op basis van één thema in WordPress is de training vooral geschikt voor beginners. Prettig is dat het trainingsmateriaal wordt aangepast aan de actualiteit. In het forum kun je ook veel leren en communiceren over jouw Affiliate Marketing Revolutie ervaringen. Als je meer wilt leren is de internetsuccesgids.nl van Jacco Meijaard een goede informatiebron. Positief is ook de relatief lage investering die je moet doen. Je kunt de training volgen voor ongeveer vijftig euro.

Wil jij online je geld verdienen?